سیہان ارمان

وکیپیڈیا توں
Jump to navigation Jump to search
SeyhanArman.jpg
جم (1980-02-26) 26 فروری 1980 (عمر 39)
ادانا، ترکی
ہور ناں ڈیریا سیہان ارمان
کِتہ اداکارہ، ڈریگ کوئین
کم کرݨ دے سال 1994–ہن
ویب سائیٹ
Official website

ڈیریا سیہان ارمان (جم 26 فروری 1980)[1] ترکی ٹرانسجینڈر حقاں لئی کارکن، اداکارہ اتے ڈریگ کوئین اے،[2][3] جو استمبول واسی اے۔[2] اسنوں ترکی میڈیا وچ ویکھیا گیا، جس وچ ترکی وچ رہن والے اک ٹرانسجینڈر انسان دے اپنے تجربہ بارے گل کیتی گئی سی۔ اسنوں اکثر ڈریگ کوئین دے ڈرامےآں اتے میڈیا وچ ویکھیا جاندا اے۔

اسنے تھئیٹر وچ اپنا اداکاری کیریئر 1994 وچ ادانا کاردس اوئنکولر تھئیٹر وچ شامل ہون ویلے شروع کیتا۔

فلموگرافی[لکھو]

Filmography[لکھو]

سال سرلیکھ کردار نوٹس
1997 Byle mi Olacaktı ٹی۔وی۔ لڑی
2001 Yeditepe İstanbul ٹی۔وی۔ لڑی
2004 Sil Baştan ٹی۔وی۔ لڑی
2004 Melekler Adası Alev ٹی۔وی۔ لڑی
2005 شیٹرڈ سول فلم
2007 Menekşe ile Halil کیکی ٹی۔وی۔ لڑی
2008 ہک گلوکار فلم
2008 ٹرانسجینڈر مختصر فلم
2008 Gitmek: Benim Marlon ve Brandom فلم
2009 ادر اینجلج حیات فلم
2009 Akasya Durağı گوزڈے ٹی۔وی۔ لڑی
2009 ٹیلیپھیرک سیہان مختصر فلم
2010 آئی سا د سن پھیپھی- ڈریگ کوئین فلم
2010 Ezan ieği پیٹرونس مختصر فلم
2010 گیلن مختصر فلم
2010 پیکی مختصر فلم
2011 پاپز کیمڈے اجلن فلم
2011 کولپاسینو بومبا ووکلسٹ فلم
2011 کبرت مختصر فلم
2011 گسل گسل مختصر فلم
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi ٹرانسسیکسئل عورت فلم
2012 Behzat ۔ Bir Ankara Polisiyesi الیو ٹی۔وی۔ لڑی
2012 وسلت بورسُ مختصر فلم
2013 سسلیرین اسندے حنیف مختصر فلم
2014 سیکمیسیلر سیہان فلم
2014 نیردیسن اکم؟ آزگی مختصر فلم

حوالے[لکھو]